2009-04-16

Garderoben är riven!

En "inbyggd" garderob som bara tog plats. Bakdelen på garderoben stack liksom ut i ett annat rum. Man ser det på bilden nedan. C har rivit en bit här. Härligt öppet blir det, fast det ska ju bli vägg där sen.
En del av garderoben är "fälld"...
Kolla snygga tapeten som satt bakom. Från 1973. Läcker. Sånt tyg skulle jag vilja ha att sy en jacka i! Nån som har hemma, som vill skänka det till mig!!! Faster? Nån annan???? Gärna gamla påslakan =)
Här e nu hålet från (nuvarande) Ellas rum till (nuvarande) Alice rum. Det är Alice stora rum som ska bli två små! Hitåt ska bli Ellas nya, och det enda hörnet i rummet, där man kan ha säng, fanns tidigare garderoben. Därför var den tvungan att åka ut!
Ellas rum ska gå i lila. Längtar tills posten kommer med min Favvo tidning! Det var massa sidor med lila inredning där, sa lilla syster yster. 50 min kvar innan posten kommer. Den är sen här på landet ;)
Idag tänkte vi att vi skulle börja bygga väggen. I alla fall sätta upp regelverket. Ringde till vår lokala byggbutik, och fick då veta att vi BÖR ta bort det hemska laminatgolvet först. Laminatgolv rör sig varav vägen kan flytta på sig. Det är ju inge bra ju...
Hmm. Alltid lär man sig nåt. Hade nog det på känn eftersom jag själv ställde frågan till proffset he hee...

5 kommentarer:

 1. Wiiee va fint det kommer bli! Cool tapet som dålde sig sär bakom! Hehe!

  SvaraRadera
 2. fasiken vad ni jobbar på! Själv har jag tagit det lugnt och inte ens haft tillgång till internet på över en vecka.

  SvaraRadera
 3. Ja det tror jag med :) för det känns liksom som nåt fattas på det...

  SvaraRadera
 4. Jaha, här rivs det ser jag. Men jag fattar inte riktigt var den däringa garderoben var någonstans? Markus fattar inte heller. Men det blir nog bra, det är jag alldeles säker på.
  Jag har också svårt för Ballar av stål, jag klarar inte av när man gör sig rolig på andras bekostnad. Usch!

  Ja, jag bara undrar när Louise Hallin kommer att få ett eget program. Hon är lite av min idol faktiskt. Hittade du något mer på ÖH sen då? Jag tog en fika sen...alldeles själv satt jag där och grät...närå. Nils-Erik kom och höll mig sällskap, ja, chefen. Men han satte sig inte hos mig för att han tycker att jag är en intressant människa, utan för att det inte fanss några lediga platser någon annanstans, hahahaha.

  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera
 5. Haha ja man blir nog hemmablind, tycker jag har det skittråkigt och fantasilöst hemma just nu, medans du hade så vitt, ljust och pyssligt :)

  SvaraRadera