2011-12-29

Loppis och rea fynd !

Innan gårdagens tjejkväll, tog vi en sväng på Öster. Åh tänk om dom kunde göra gågata av Öster. Det är ju så mysigt att strosa där. Lite Stockholms känsla. Väster är ju bara för tråkigt. Där kan de "vanliga" butikerna hålla sig ;)


Rea fynd på Vita rum. Det är jäkligt dyrt därinne. Även om det är rea. Fattar inte att folk har råd. Ja jaa. En griffeltavla, ljus, en raggarbil mm.


Vi var även inne på Altheas antikt. Oj, oj, oj... Hur mycket fint som helst och hur dyrt som helst, förstås.


Sen tog vi, Moa och jag, stegen till Så mycket bättre. (Tror den heter så) Ägarinnan är himla trevlig. Och vilket otroligt öga hon har för inredning. Jäkla duktig tjej. Butiken är uppbyggd som ett hem, litegrann, blandat med en handelsbod. Åh där skulle jag kunna bo :) Precis så vill jag ha det hemma. Alltihop!!! Måste in dit igen någon dag och bara njuta.


Jaha. Såhär dags var kl 17.30 och vi mötte upp de andra tjejerna. Kram kalas. Åh vilka goa människor. Tänk att man ska träffa nya vänner, som känns så himla rätt, på "gamla" dar såhär :) Riktigt härligt. Fem rätt olika tjejer som ändå är lika, men framförallt kompletterar varandra! Känns som man har fått livet åter och jag vill bara blicka framåt... Ingen av oss behövde göra sig till. Vi kunde alla vara oss själva. Alla älskar vi vitt men i olika inredningsstilar. Vi har inte perfekta barn som poserar fint framför kameran. Vi kan erkänna att livet rätt ofta är skit men oftast underbart :) Det här kommer bli så bra <3


Just de. Vi träffades iaf utanför Fika 17.30 men hade en halvtimma innan dom öppnade. Det bar av till Bissarnas loppis. Hittade några virkade dukar, två gamla kökshanddukar och en sprits. För hela 35:-. Skulle kunna springa där varje dag men jag måste få ordning på det jag har redan.


Resten av kvällen var deras supergoda vitlökssoppa, ett stort glas vatten, kaffe och en dunder god cheesecake med rabarberkompott. Mmm...


Vi avslutade kvällen vid 21.30. Kvällen hade gått så himla fort. Vi hade kunnat sitta där i flera timmar till. Servicen va inte den bästa på kvällen. Vi drack ju bara vatten, så vi räknades liksom inte. Dåligt. Vi hade ändå trevligast av alla och skrattade högst :) Härliga tjejer !!


Published with Blogger-droid v2.0.2

4 kommentarer:

  1. Vad härligt det lät!! Det är sånt där du ska göra oftare! Och komma till mig och dricka lite vin och babbla minnen o liv o strunt för en kväll eller två. :)

    Raggarbilen var superfin förresten!

    Puss från Fellan (som inte varit på din blogg på länge o just nu läser sig igenom allt... ;) )

    SvaraRadera
  2. Underbart var det!!!! Gillar er massor o nu ska vi ses igen!!! kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp. Det ska vi :) Men vem av er söta flickor har skrivit det här ;)

      Radera