2011-12-17

Drömmer om ett litet, litet hus...

När barnen flyttat och om jag fortfarande orkar, ska jag ha mig ett litet, litet hus... Det ska inredas precis som jag vill. Vitt, vitt och vitt, men ändå mysigt och varmt.


Jag ska ha en egen liten, liten bil. Med dragkrok så jag kan åka runt och köpa och sälja alla möbler jag vill ha och bli av med :)


När jag går i pension ska jag leva. Jag ska göra allt det där Jag inte har tid med nu. Fokus nu är att hitta ett jobb. En minst 75% tjänst. Måste jobba nu de sista dryga 20 åren jag har kvar... Kämpa hårt.


Hoppas nu att Alice får det bra på sitt nya dagis. Waldorf känns riktigt spännande och Jag funderar på att läsa mer om det. Ska kolla upp den saken. Skulle vilja jobba som lärare på något sätt. Hantverk helst. Tankarna snurrar.... Ska iaf besöka min söta nya vän Moa och se vad jag kan hitta på om jag ska plugga :)


Idag är det en vecka kvar till jul. Ska bli riktigt mysigt faktiskt att åka bort för engångsskull. Blir stor jul med många barn i olika storlekar hemma hos svåger med familj :) Härligt. Hoppas Lojsan följer med oxå bara :/ Fast vill hon vara med sin pappa så får hon självklart göra det :) God mat blir det och Jag hoppas på en Tomte.


På juldagen kommer mina nära och kära hit. Vi pratade om att bara fika ihop men det är ju så gott med mat. Tror nog vi plockar ihop lite rester och äter också tillsammans :) Mysigt med mörker och många tända ljus. Om vi är här eller hos Caroline kanske :) Vi får se...


Nähä. Nu är det frukostdags. Det är mörkt och ruggigt ute. Ingen snö än. Julen kan väl få vara vit iaf :)


Published with Blogger-droid v2.0.2

3 kommentarer:

 1. Det där lät bra, med pensionärslivet, ska nog också ha det så då ;) Undrar om vi tröttnat på vitt när vi blir pensionärer???? Jag har svårt att tro det faktiskt... :)
  /Caroline

  SvaraRadera
 2. Var hittade du den där bilden. Åh, herregud så vackert det ser ut. Jag skulle vilja se den i stort dock.
  Hoppas ni får en härlig julafton


  Kram Inka

  SvaraRadera
 3. Jag kan också längta tills barnen blivit stora och man får tillbaka sitt liv! Men allting har sin tid, då kanske man längtar tillbaka i stället... Önskar dig en riktigt skön Jul! kram Jenny

  SvaraRadera